Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο αρχίζει το steaming παιχνιδιών του Xbox μέσω της πλατφόρμας Boosteroid

*
Από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν να γίνονται διαθέσιμα τα παιχνίδια της Microsoft για PC στην υπηρεσία cloud gaming Boosteroid. H αρχή θα γίνει την 1η Ιουνίου 2023, με τα: Deathloop, Gears 5, Grounded και Pentiment. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, η συνδρομητές του Boosteroid θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αυτούς τους τίτλους σε μια σειρά από πλατφόρμες, όπως Windows, Linux, Android, Android TV και macOS μέσω ενός app, όπως επίσης και σε άλλες συσκευές, μέσω browsers και webOS.

"Αυτή η στιγμή βασίζεται στην πρόσφατη ανακοίνωσή μας ότι τα παιχνίδια του Xbox για PC είναι διαθέσιμα στα μέλη τoy Nvidia GeForce Now και είναι μία από τις πολλές συνεργασίες μας που σχεδιάζονται παγκοσμίως με διάφορους παρόχους υπηρεσιών cloud gaming, συμπεριλαμβανομένων των Ubitus, Nware και EE στο μέλλον", είπε η αντιπρόεδρος της εταιρείας Xbox Sarah Bond.


"Δεσμευόμαστε να επιτρέψουμε στους παίκτες να κάνουν stream παιχνίδια των Xbox Game Studios και Bethesda, καθώς και μελλοντικά παιχνίδια για PC της Activision Blizzard μόλις κλείσει η εξαγορά, μέσω της υπηρεσίας cloud gaming της επιλογής τους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*